#The Main

ADAPTEM
LA #CUINA AL
NOSTRE #CLIENT

El nostre equip, atent i disposat a oferir a cada client allò que busca, trobant l’excel·lència tant en producte com en servei per tal que l’estada al nostre local sigui una experiència immillorable.

ADAPTEM LA #CUINA
AL NOSTRE CLIENT

El nostre equip, atent i disposat a oferir a cada client allò que busca, busca l’excel·lència tant en producte com en servei per tal que l’estada al nostre local sigui una experiència immillorable.

Els nostres espais

ELS NOSTRES #ESPAIS

ZONA #BISTROT

Espai tranquil per a fer el cafè, esmorzar al matí, conversar, llegir el diari…
És la nostre petita zona de barra, la zona més informal. Amb tamborets i taules altes tant pels que volen fer un cafè ràpid com per aquells que s’hi volen quedar una estona.

ZONA #RESTAURANT

La nostre sala, habilitada per a uns 50 comensals, es divideix en diferents espais marcats per una decoració elegant, natural i atemporal. Perfecte per gaudir de cada una de les nostres ofertes gastronòmiques, ja sigui un àpat, un esmorzar o unes tapetes. Vine a viure l’experiència The Main en grup, en parella o individualment!

EL NOSTRE #CELLER

Lligat amb la nostra oferta disposem d’una variada carta de vins, amb vins de qualitat i de proximitat perfecte per a tots els gustos i propostes gastronòmiques.

LA #TERRASSA

Vine a gaudir d’un cafè a mig matí, una tarda amb amics, d’un còctel al capvespre o vine a sopar a la fresca envoltat de l’ambient màgic que hem sabut crear a la terrassa del The Main. Un espai singular en un lloc especial que no et deixarà indiferent!

RESERVA #TAULA